Introduktionskursus for nye roere.

Der afholdes to roskoler/kurser i år: Et aftenkursus der strækker sig over 5 torsdage og et weekendkursus fordelt over 2 weekender.

Aften-roskole ligger på følgende dage: 20. april, 27. april, 4. maj, 11. maj, 18 maj og 24. maj. Alle dage fra 18:45 til ca. 21:00.

Weekend-roskole er søndag den 14. maj og søndag den 28. maj. Begge dag fra 9:00 til 15:00 (incl. frokost).

På roskolen lærer du om roteknik, sikkerhed, samarbejde, bådens opbygning og pleje, klubliv og forbund.

Forudsætninger: Du skal være af en rimelig form og smidighed og du skal kunne svømme 600 meter.

Efter kurset, kan du ro på alle ro-dage sammen med øvrige medlemmer.

Kurset afsluttes med en længere rotur tirsdag den 23. maj og "kanindåb" tirsdag den 1. juni.

Kontakt angående aftenkursus: Erika Brøndum tlf. 28 90 94 58

Kontakt angående weekendkursus: Lise Justesen tlf. 22 56 30 78

Du kan tilmelde dig til kurset her:

Rokursus

Roskole for nye medlemmer over 24 år inklusiv et års medlemsskab af klubben: 1500,- kr

Roskole for nye medlemmer under 25 år inklusiv et års medlemskab af klubben: 800 kr

Tilmelding til roskole for medlemmer af klubben: 0 kr

Husk at angive om du ønsker aftenkursus eller weekendkursus under "Bemærkninger og ønsker"