Har du lyst til støtte roklubben, og specielt ungdomsarbejdet i klubben, så er der en mulighed nu.

Dansk Forening for Rosport har en gavegiro ordning, hvor man som privatperson kan donere et beløb til en bestemt roklub.

Donationen er som udgangspunkt anonym. Ønsker man sit navn videregivet til modtagerklubben, så skal man efter klubnavnet skrive: ”Oplys navn ok”.

Du skal overføre beløbet, du ønsker at doneret til denne gavegiro:
Gavegiro Reg. nr. 4180 Kontonr. 1552198 med tydelig angivelse af navn, adresse, personnummer og den klub, gaven skal sendes til, samt eventuelt teksten ”Oplys navn ok”.

Pengene vil blive brugt til at indkøbe materiel, specielt rettet til de unge roere (kajakker, coastal eller sculler)