Afgang fra klubben fredag  Kl. 14:30
Turlængde ca 40 Km
Vi kører til Thingbæk kalkmine.
Vi læsser kajakker af hvorefter trailer med bil og 3 biler kører til Nørkærsvej Storevorde.
De tilbageværende bærer kajakker til isætningsstedet
Vi ror til Klepholm Kanoplads, ca. 8,2 km, hvor vi overnatter i shelter eller telt
Der er 2 shelters,  bålplads og multoilet.
Lørdag: Der er mulighed for pauser på turen
Første er Hålsbro, ca 8 km. Evt. Blåhølkilde senere.
Vi fortsætter mod Fjordhuset, hvor turen slutter.
Hjemme lørdag aften.
Turen er på egen kost og overnatning. Shelter kan ikke reserveres. Evt. telt medbringes.
Max antal: 12 personer
Friroet og i god form.
Pris ca 250 kr som er  kørsel til klubbens takster. Beløbet opkræves under turen.

Tilmelding øverst i venstre hjørne.

Arrangører er Ove Kristensen og Kirsten Roed.