Guvernørboligen udlejes kun til medlemmer

Priser:

Weekendleje  kr. 1.000 - Betales ved booking
Hverdagsleje eftermiddag/aften  kr. 500 - Betales ved booking

I kalenderen kan du se om huset er lejet ud. Herefter sender du en mail/forespørgsel til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dato, formål, navn og telefonnr.  Du vil derefter, inden for 2 dage, modtage en mail, om Huset er ledigt for udlejning.

På datoer markeret med rødt er huset udlejet.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
Dato : Søndag, 26 november 2017
27
30

Betaling af restbeløb på udlejninger booket før der blev lukket for ikke medlemmer:

Prisen på selve lejemålet indbetales senest 3 uger før afholdelse, bortset fra medlemsleje og hverdags arrangementer, som betales ved booking.

Ønsker man rengøring betales dette beløb senest 8 dage før afholdelse af arrangementet.

Udlejer forbeholder sig ret til at opkræve højere depositum ved særlige fester.

Weekendleje for ikke-medlemmer af TRK  kr. 1.500
Bortskaffelse af affald  kr. 250 Modregnes depositum