Ved hver af de nedennævnte tider har klubben en rovagt tilstede.

Rovagten er en sikkerhedforanstaltning.

• Rovagten sørger for at sende folk på ture afhængig af kvalifikationer i enten kajak eller inrigger (rovagten sætter bådene).
  • Rovagten kan evt. aflyse roningen på grund af dårligt vejr eller andet.
  • Rovagten forlader ikke klubben før alle er retur igen.
  • Rovagten skal også hjælpe evt. nye roere med udfyldelse af gæsteroer/indmeldelsesblanket samt sørge for kontakt til de relevante personer.

Fra standerhejsning til 1. september har vi følgende faste rotider:

Mandag kl. 19.00: Roning for øvede (både kajak og in-rigger)

Tirsdag kl. 9.00: roning for øvede kajakroere og kl. 19.00: Ro-instruktion . roning for øvede kajakroere

Onsdag kl. 19.00: Roning for øvede (både kajak og inrigger). Nye kajakroere kan prøve en kajak.

Torsdag kl. 19.00: Roning for øvede (både kajak og inrigger)

Tillige fra 16. april til 10. september: Morgenroning kl. 6.30 alle hverdage (mandag til fredag). Henvendelse herom til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hele september

Samme plan som ovenfor, men vi ror fra kl. 18.00 i stedet for 19.00

Fra 1. oktober til standerstrygning: Rotidspunkt udsendes på mail - afhænger af vejrsituationen.

Fra standerstrygning til standerhejsning:

Lørdage kl. 10.00: Kajakroning for medlemmer som har bestået EPP2 - roning for  frigivne roere

Søndag kl. 10.00: Kajakroning for medlemmer som har bestået EPP2 - roning for frigivne roere

Roning udenfor de nævnte tidspunkter er tilladt såfremt man har de påkrævede færdigheder jævnfør kajakreglement, ro-reglement eller surfkajakreglement.

En kalender over hvem der har rovagt og hvornår i 2014 kan ses her

Rovagter og deres forpligtelser i 2014 kan ses her