Hvis du er medlem af en anden ro- og/eller kajakklub, kan du overnatte i Thisted Ro- og Kajakklubs lokaler for 40 kr pr. nat.

Du kan evt. låne materiel efter aftale med klubben. Pris for robåde: 40 kr pr. sæde pr. dag.

Der udlejes ikke kajakker eller SUP-boards.

Betaling sker ved overførsel til roklubbens  mobilepay nr. 89000. Vi modtager ikke kontanter.

Krav til personer som låner robåde: Der skal være mindst en langtursstyrmand. Alle skal bære redningsvest. Kan lånes.

Hvis du anvender klubbens materiel, skal du skrive dig i Rolog'en (robåd - kajak) og udfylde en Gæste-blanket, så vi ved, hvem der er ude at ro.

Henvendelse til vedr.

Eller

Peter Peschardt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På datoer markeret med grønt er der overnattende gæster i klubben.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1