Hvis du er medlem af en anden ro- og/eller kajakklub, kan du overnatte i Thisted Ro- og Kajakklubs lokaler for 25 kr pr. nat.

Du kan evt. låne materiel efter aftale med klubben. Hvis du anvender klubbens materiel, skal du skrive dig i Rolog'en (robåd - kajak) og udfylde en Gæste-blanket, så vi ved, hvem der er ude at ro.

Henvendelse til

Ruddi Nedergaard:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peter Peschardt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På datoer markeret med grønt er der overnattende gæster i klubben.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1