Klubben tilbyder et begynderkursus i havkajak, hvor grundlæggende elementer omkring håndtering af kajakken læres.

Kurset lægger vægt på to ting:

• Sikkerhed: Hvordan man redder sig op i kajakken igen, hvis flere ror sammen (makkeredning) eller hvis man ikke kan få hjælp af andre (selvredning)
  • Teknik: Hvordan man ror og styrer kajakken mest effektivt

Kurset (IPP2) udbydes som et 16-timers kursus, som lever op til kravene til det internationalt anerkendte EPP-system.

Introduktion til kursus:

• Orienteringsaften tirsdag d. 8. august kl. 19:00-20:30 på Simons Bakke 21, 7700 Thisted (Klublokalet)
  • Kurset afvikles som undervisning på vand (praksis) og i teori (i klublokale) 8 gange á 2,5 time
  • Holdet begynder den 15. august og fortsætter hver tirsdag mellem kl. 19:00 og 21:30 indtil 26. september. Derudover undervisning søndag d. 17. september mellem kl. 13:00 og 17:00 (instruktører er Josef Slot og Helle Slot).

Der er ikke flere ledige pladser på efterårets kursus!