Klubben tilbyder et begynderkursus i havkajak, hvor grundlæggende elementer omkring håndtering af kajakken læres.

Kurset lægger vægt på to ting:

• Sikkerhed: Hvordan man redder sig op i kajakken igen, hvis flere ror sammen (makkeredning) eller hvis man ikke kan få hjælp af andre (selvredning)
  • Teknik: Hvordan man ror og styrer kajakken mest effektivt

Kurset (IPP2) udbydes som et 16-timers kursus, som lever op til kravene til det internationalt anerkendte EPP-system.

Kursusplan:

• Orienteringsaften for kursusdeltagere torsdag d. 2. august kl. 19:00 - 20:30 på Simons Bakke 21, 7700 Thisted (Klublokalet)
  • Kurset udbydes på tirsdage om aftenen + en enkelt søndag eftermiddag
  • Kurset afvikles som undervisning på vand (praksis) og i teori (i klublokale) 7 gange á 2,5 time
  • Kurset begynder tirsdag den 7. august og fortsætter hver tirsdag mellem kl. 18:30 og 21:30 indtil 18. september. Dertil er der undervisning søndag den 16. september kl. 13:00 - 16:00 (Instruktører er Josef Slot og Helle Slot).
  • Kurset afsluttes med med en prøve den 25. september 2018 kl 18:00 - 20:00.

IPP2-tilmelding

Tilmelding for personer over 24 år: 1900,- kr.
Tilmelding for personer under 25 år: 1100,- kr.
Tilmelding for medlemmer af klubben: 400,- kr.