Klubben tilbyder et begynderkursus i havkajak, hvor grundlæggende elementer omkring håndtering af kajakken læres.

Kurset lægger vægt på to ting:

• Sikkerhed: Hvordan man redder sig op i kajakken igen, hvis flere ror sammen (makkeredning) eller hvis man ikke kan få hjælp af andre (selvredning)
  • Teknik: Hvordan man ror og styrer kajakken mest effektivt

Kurset (IPP2) udbydes som et 16-timers kursus, som lever op til kravene til det internationalt anerkendte EPP-system.

Kursusplan:

• Orienteringsaften for kursusdeltagere onsdag d. 11. april kl. 19:00-20:30 på Simons Bakke 21, 7700 Thisted (Klublokalet)
  • Kurset udbydes i to hold hhv. tirsdag og onsdag aften
  • Kurset afvikles som undervisning på vand (praksis) og i teori (i klublokale) 7 gange á 2,5 time
  • Der indledes med vandtilvænning for begge hold i svømmehal søndag den 22. april kl. 17:00 til 19:00
  • Tirsdagsholdet begynder den 1. maj og fortsætter hver tirsdag mellem kl. 18:30 og 21:30 indtil 12. juni. (Instruktører er Josef Slot og Helle Slot).
  • Onsdagsholdet begynder den 2. maj og fortsætter hver onsdag mellem kl. 18:30 og 21:30 indtil 13. juni. (Instruktører er Tomas Andersen og Anette Jørgensen).
  • Kurset afsluttes med med en prøve for begge hold den 15. juni

Der er ikke flere ledige pladser på forårets kurser! Det er dog muligt at tilmelde sig på venteliste.

IPP2-tilmelding

Tilmelding for personer over 24 år: 1900,- kr.
Tilmelding for personer under 25 år: 1100,- kr.
Tilmelding for medlemmer af klubben: 400,- kr.